Львів,
вул. І. Рутковича, 11а

Пн-Пт 9:00-20:00

Сб-Нед 10:00-16:00

Головна
Політика конфіденційності
14.07.2022

Політика конфіденційності

Фізична особа-підприємець Стеців Юрій Юрійович дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від клієнтів в рамках надання послуг, що ним пропонуються.

ФОП СТЕЦІВ Ю.Ю. гарантує збереження інформації з обмеженим доступом та захист персональних даних користувачів послуг (далі – Користувачі), при використанні офіційного сайту https://sopranodental.com/, прикладних програмних інтерфейсів та застосувань та Послуг, що надаються.

Політика конфіденційності (далі – Політика) націлена на публічне інформування Користувачів про порядок збору (обробки), зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надається в рамках надання Послуг ФОП СТЕЦІВОМ Ю.Ю.

Використовуючи Послуги, Користувач погоджується з усіма правилами та умовами Політики.

Важливо! Офіційний сайт ФОП СТЕЦІВА Ю.Ю. може містити посилання на сторонні сайти і додатки. Якщо ви переходите по одному з цих посилань, зверніть увагу, що кожен ресурс буде мати власну політику конфіденційності, тому захист Ваших персональних даних на сайтах таких третіх осіб буде регулюватися іншими правилами та не відноситься до сфери відповідальності ФОП СТЕЦІВА Ю.Ю.

Перед початком використання Послуг просимо ознайомитися з Політикою.

Мета обробки персональних даних

Метою обробки персональних даних є надання Послуг, а також:

  • реалізація маркетингової стратегії ФОП СТЕЦІВА Ю.Ю.
  • здійснення інформаційних розсилок поштою або засобами телекомунікаційного зв’язку;
  • контактування із Користувачами в екстрених ситуаціях;
  • реалізація договірних відносин із Користувачами;
  • реалізація інших цілей, пов’язаних із діяльністю ФОП СТЕЦІВА Ю.Ю.

Збір персональних даних

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про Користувача, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований.

Неперсоніфікована інформація — інформація, яка не прив’язана до конкретного Користувача Послуг.

Персональні дані, які обробляє ФОП СТЕЦІВА Ю.Ю. охоплюють контактні дані, які надаються Користувачами при використанні Послуг (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти, дата народження, спеціальність, місце роботи, місто проживання тощо), яка використовується для отримання Послуг. Інформація отримується при використанні Користувачем Послуг, у т.ч. за допомогою сайту тощо. Дані передаються Користувачами добровільно з метою забезпечення можливості надання ФОП СТЕЦІВА Ю.Ю. Послуг.

Неперсоніфікована інформація використовується виключно для формування статистичних даних та з метою покращення Послуг, у т.ч. інформування Користувача про нові Послуги.

Також ФОП СТЕЦІВ Ю.Ю. отримує доступ до ip-адреси Користувача при його реєстрації та до файлів cookie. Політика cookie є невід’ємною частиною цієї Політики конфіденційності.

ФОП СТЕЦІВ Ю.Ю. не збирає та не обробляє жодної чутливої інформації (національне, етнічне, расове походження, релігійні або світоглядні переконання тощо).

Використання інформації

Інформація, яку отримує ФОП СТЕЦІВ Ю.Ю., використовується для:

  • створення облікової карти Користувача у базі даних ФОП СТЕЦІВА Ю.Ю.;
  • надання Послуги або функції, яку замовив Користувач;
  • зв’язку з Користувачами з метою інформування про персоналізовані унікальні пропозиції та акції;
  • оцінки та аналізу ринку, клієнтів, продуктів та сервісів, які надаються ФОП СТЕЦІВОМ Ю.Ю.;
  • ефективного клієнтського обслуговування;
  • забезпечення оновлення і технічної підтримки Послуг;
  • будь-яких інших цілей в обсязі, достатньому для якісного надання Послуг.

При обробці персональних даних користувача з ними можуть бути здійснені наступні дії: збір; запис; систематизація; накопичення; зберігання; уточнення (оновлення, зміна); витяг; використання; блокування; видалення; знищення.

Обробка персональних даних відбувається протягом всього часу, що є необхідним для надання Послуг та протягом 5 років після закінчення такого строку або до моменту відкликання згоди Користувача на обробку персональних даних.

Передача інформації третім особам

ФОП СТЕЦІВ Ю.Ю. може передавати інформацію отриману від Користувачів в рамках надання Послуг третім особам з метою належного виконання своїх обов’язків за цими Послугами.

Поширення ФОП СТЕЦІВОМ Ю.Ю. персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Захист конфіденційної інформації та інформації про Користувача

Конфіденційна інформація, персональні дані та неперсоніфікована інформація зберігаються на внутрішніх ресурсах ФОП СТЕЦІВА Ю.Ю., доступ до яких є обмеженим.

Питання захисту персональних даних є одним із найбільш важливих питань. ФОП СТЕЦІВ Ю.Ю. надає доступ до інформації лише тим співробітникам, яким така інформація необхідна для виконання власних посадових обов’язків. Третім особам інформація може бути надана виключно у випадках, передбачених чинним законодавством.

Безпека

На веб-ресурсах ФОП СТЕЦІВА Ю.Ю. вжиті достатні заходи для захисту інформації, проте просимо прийняти до уваги, що абсолютно безпечного та безпомилкового шляху передачі даних мережею Інтернет не існує.

ФОП СТЕЦІВ Ю.Ю. не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних, у т.ч. даних авторизації на сайті ФОП СТЕЦІВА Ю.Ю., прикладних програмних інтерфейсах та застосунках.

Не зважаючи на всі зусилля, ФОП СТЕЦІВ Ю.Ю. не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз ,які можуть виникнути поза межами нашого впливу.

Інформація, що розміщена на веб-ресурсах ФОП СТЕЦІВА Ю.Ю., охороняється діючим законодавством, яке регулює право інтелектуальної власності. Тиражування, переклад, запис в архіві, копіювання на інші електронні носії інформації, яка розміщена, заборонена.

Права та обов’язки Користувача

Користувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних, а також інші права, визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами) (далі – Закон).

Користувач зобов’язаний, зокрема, але не обмежуючись:

  • не вчиняти дії, спрямовані на введення інших Користувачів в оману;
  • не надавати в користування свої персональні дані третім особам;
  • не здійснювати збирання, систематизацію, зберігання, обробку або поширення персональної інформації інших Користувачів;
  • не намагатися одержати доступ до персональних даних інших Користувачів будь-яким способом, включаючи, але не обмежуючись, шляхом обману, зловживання довірою, підбору даних аутентифікації та ідентифікації.

Якщо Користувач реєструється на офіційному сайті ФОП СТЕЦІВА Ю.Ю., прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях від імені та в інтересах третіх осіб, то надаючи дану згоду Користувач підтверджує те, що має достатній обсяг повноваження для вчинення таких дій, в тому числі – щодо надання від їх імені згоди на обробку персональних даних на викладених вище умовах, як їх представник (батько, мати, опікун, та інші, передбачені чинним законодавством, особи).

Згода Користувача

Відповідно до Закону, ФОП СТЕЦІВ Ю.Ю. здійснює обробку персональних даних Користувачів з метою надання їм Послуг на підставі дозволу на обробку персональних даних, наданого відповідно до Закону для здійснення повноважень та для виконання правочину, стороною якого є Користувач.

Користувач може добровільно надати ФОП СТЕЦІВУ Ю.Ю. згоду на обробку його персональних даних з метою отримання рекламно-інформаційних матеріалів або іншою зазначеною метою.

Реєструючись на офіційному сайті ФОП СТЕЦІВА Ю.Ю., прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях, Користувач підтверджує те, що ознайомлений з умовами цієї Політики конфіденційності, зокрема і з метою обробки персональних даних, зазначених у цій Політиці, і правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону, та використання персональних даних ФОП СТЕЦІВОМ Ю.Ю., шляхом проставлення галочки у графі «Підтверджую згоду з Політикою конфіденційності». Відкликання Користувачем згоди на обробку персональних даних відбувається шляхом направлення ним електронного повідомлення на електронну адресу ФОП СТЕЦІВУ Ю.Ю.- SOPRANO.LVIV@GMAIL.COM. Згода вважається відкликаною з моменту її отримання ФОП СТЕЦІВОМ Ю.Ю.

Додаткова інформація

ФОП СТЕЦІВ Ю.Ю. залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності. У випадку виникнення запитань щодо Політики конфіденційності, надсилайте лист на електронну пошту SOPRANO.LVIV@GMAIL.COM.

Бажаєте мати здорову та красиву посмішку?

Запишіться Вже зараз на
огляд та консультацію до профільного стоматолога

  • Найближчим часом з Вами зв'яжеться адміністратор і проконсультує Вас щодо умов і вартості лікування, підбере лікаря і запише Вас на прийом
  • Консультація триватиме всього 30-40 хвилин
Image