Львів,
вул. І. Рутковича, 11а

Пн-Пт 8:00-20:00

Сб 10:00-16:00

Надійна сучасна львівська стоматологія
+38 096 75 55 100
Головна Відгуки
Відгуки

Відгуки про стоматологію: ми цінуємо вашу думку

Краща нагорода для нас - щирі відгуки та щасливі здорові посмішки пацієнтів. Дякуємо, що обираєте нас!

Дивитись відгуки
Відгуки

Відгуки про стоматологію Soprano

Любовь Боруцька - стоматологія Soprano
Любовь Боруцька

Ростислав Володимирович дуже оперативно видалив усі чотири 8-ки, цю процедуру мало хто вважає приємною, так от це було на стільки приємно, на скільки...

Haber Ivan - стоматологія Soprano
Haber Ivan

Три роки тому мені видалили кутовий зуб. Після цього з'явився дискомфорт, коли вживав їжу та й взагалі були неприємні відчуття. Щоб вставити зуб, я почав...

Степан Шельвах - стоматологія Soprano
Степан Шельвах

Дякую чудовому високопрофесійному колективу за максимально якісно і вчасно надані послуги з "порятунку" , в прямому сенсі, моїх зубів...

Інші відгуки

Нарешті я змогла вилікувати свій карієс. Просто треба було до кінця все видаліти. Завершили процес гигієнічною чисткою. Мені сподобалася клініка! Та ще й дуже недорого. Ось тепер можна і імплант ставити, коли інші зуби в порядку.
Дуже вдячна лікарю за установку імпланта! Завдяки його професіоналізму, операція пройшла легко і я дуже швидко звикла до нових зубкам! Якщо коротко, то мені замінили всі нижні зуби на імпланти. Поставили чотири імпланта і вже на них через два дня протез. Я думала, буду довго мучитися, але вже через тиждень спокійно їла, що хотіла і хворобливі відчуття пішли. Спасибо большое клініці за мої нові зуби і можливість взяти розстрочку!
Хочу щиро подякувати Імплантологу, який провів відмінну роботу по імплантації. Моя думка така, що якщо ставити імплант, то найкращий.Дякую Вам у Вас дійсно працюютьмайстери свого діла. Обов'язково будемо до Вас звертатися і рекомедувати Вас рідним та друзям.
Дякуємо Всім фахівцям цієї клініки. Мені ставили імплантанти з подальшим протезуванням, а також пломбувати зуби. Якість-ціна відповідають один одному, ціни я повірте аналізував в інших клініках. Правильний підхід до пацієнта починаючи з адміністратора. Дружна команда, високий професіоналізм. Тепер я знайшов свою клініку. Величезне спасибі.
Відвідувала дану клініку, для консультації, заодно і видалили зуб, який давно цього вимагав, але я дуже боялася. Лікар прекрасний, за 5 хвилин все було зроблено на вищому рівні!По поверненню в місто знову запишуся!
Вся наша сім'я протягом довгих років лікує зубки в цій клініки. Хочу висловити величезну подяку за роботу персоналу, все завжди на вищому рівні. Навіть син іде на лікування зубів без страху.
Overworld DiplomatOverworld Diplomat
16:29 24 Mar 21
Amazing clinic and the best staff! Also a great choice if you’re an English speaking foreigner looking for top quality dental work! (Look them up in Instagram!)
Liliya YaremkoLiliya Yaremko
14:33 13 Aug 19
This clinic is very professional.Everytime I experience a great service from all staff. I recently had a routine cleaning. Huge thanks to Soprano dental office and his team for the time and effort. Fantactic service and friendly staff !
js_loader
Читати інші
  • Саме тут я вперше в житті видаляв зуби. Дві вісімки та одну сімку. Вони турбували мене вже дуже давно (останні 5 років жую лише на одну сторону). Але страх з дитинства змушував відтягувати рішення цієї проблеми все далі й далі. Особиста подяка лікарю Павлу, який зробив диво. По-перше, завдяки йому, я знову не боюсь ходити до стоматологів. По-друге, видалив три зуби настільки безболісно, що коли видаляв останній третій (нижня вісімка) я був в шоці, тому що видалення інших двох я просто не відчув. Рекомендую однозначно Стоматологію. Дуже затишно, лікарі, не знаю навіть якими словами сказати. Напевно найкраще слово "людяні". Довго пояснюють, готують до процедур, в процесі постійно тримають контакт. Це дуже круто і сильно відрізняється від всіх стоматологій, в які я ходив раніше. Дякую вам, і особисто лікарю Павлу. P.S. Особлива подяка головному лікарю, пану Юрію. Він виділив свій час та довго мене заспокоював, поки я чекав на свою чергу до Павла.

    Roman Babchuk
    07.07.2021

    Клініка, де працюють дуже турботливі та компетентні лікарі, справжні професіонали своєї справи - Ірина Андріївна та Ростислав Ігорович. До пані Ірини звертаюся завжди, коли прилітаю до Львова. Спеціаліст та лікар, на прийомі в якого відчуваєш, ніби ви вже давно знайомі і тобі нічого не страшно - для мене дуже важливий психологічний комфорт та довіра до стоматолога. Ростислав Володимирович дуже оперативно видалив усі чотири 8-ки, цю процедуру мало хто вважає приємною, так от це було на стільки приємно, на скільки це можливо в даній ситуації 😅 Персонал клініки дуже уважний та доброзичливий. Якщо ви досі у пошуку місця, де перевірити чи полікувати вашу ротову порожнину - вам сюди!

    Любов Боруцька
    19.01.2021
  • Клініка, що надає людині відчуття комфорту, впевненості і довіри. Безмежно вдячна за вищого ґатунку професіоналізм. І особливо за толерантність, уважність, неймовірне почуття доброти і милості. Усім працівникам низенько кланяюсь. «Сопрано», це лідер!!!👌

    Марія Горностай
    11.12.2020

    Дуже дякую клініці за їхню роботу, все дуже гарно зробили справжні майстри своєї справи я дуже задоволена!! приємний колектив дуже вам дякую рекомендую!!🤗

    Mariya Binas
    30.07.2020
  • Дякую чудовому високопрофесійному колективу за максимально якісно і вчасно надані послуги з "порятунку", в прямому сенсі, моїх зубів. Так склались обставини, що мені знадобилось відвідати у клініці практично усіх спеціалістів.., від хірургії і відновлення кореневих каналів зубів і пломб до реставрації зубів керамічними пломбами, протезування мостиком і т.д. І на усіх етапах, під пильним наглядом мого ведучого лікаря Шевчук Ірини, все було зроблено на найвищому рівні... Дякую за професійність і комфортні умови лікування!!!

    Stepan Shelvakh
    07.06.2020

    Порадив чоловік. Звернулася і дуже задоволена результатом 🙂

    Alexandra Panarina
    25.09.2019
  • Дякую клініці Сопрано за професійний підхід до роботи, мав приємність робити гігієну зубів, відбілювання і пломбування, все дуже комфортно, гарна приємна атмосфера, раджу всім, а клініці бажаю процвітання.

    Роман Гавриш
    23.08.2019

    Щиро дякую за безкоштовну професійну гігієну ротової порожнини.Надаєте інформацію, хто живе за Містом. Дуже сподобалось, дійсно професійно, стерильно, якісно. Процвітання і успіхів вам!

    Галина Янович
    25.07.2019
  • Три роки тому мені видалили кутній зуб . Після цього з’явився дискомфорт коли вживав їжу , та і загалом були неприємні відчуття. Щоб вставити зуб я почав шукати хорошого лікаря стоматолога , якщо чесно був в багатьох клініках і спілкувався з багатьма лікарями , але жодна з консультацій не принесла мені впевненості що все буде добре . Все змінилося після візиту в клініку Сопрано . Найперше, що мені сподобалось це те що в клініці не було медичного запаху , який я ненавиджу. Спокійна атмосфера мене повністю розслабила , і коли я зайшов в кабінет мені вже не було так страшно як раніше.В кабінеті я ж познайомився зі своїм лікарем Ростиславом Ігоровичем, який виявився дійсно професіоналом своєї справи. Він запропонував мені кілька варіантів вирішення моєї проблеми. Я вибрав імплантацію, оскільки довіряв лікарю, а він порекомендував імплантацію, щоб зберегти два сусідні зуба. Скажу чесно перед операцією страх знову з’явився. Але імплантація пройшла навіть швидше та легше ніж видалення , яке в мене було до того, чим я був приємно вражений. Через декілька місяців , коли імплант прижився, мені поставили коронку і я вже мав повноцінний зуб. Тому я вдячний Ростиславу Ігоровичу , що тепер я можу їсти без дискомфорту і я радий, що я наважився прийти в Сопрано, оскільки забувся про проблеми з зубами.

    Haber Ivan
    02.07.2019

    Рекомендую Soprano dental house🦷🦷🦷 Привітний персонал, чудові лікарі та затишна атмосфера)

    Оксана Грабович
    29.06.2019
  • Чудова клініка! Привітний персонал, гарне і якісне обслуговування! Дякую клініці “Soprano” за проведений розіграш і велике дякую Лесі Романівні за гігієну! Спеціалісти вищого класу! Молодці! Дякую за професіоналізм. Рекомендую цю стоматологію!!!

    Надія Цимбаліста
    25.06.2019

    Сьогодні мені пощастило відвідати клініку Soprano. Клініка просто супер, мега приємні, вічливі лікарі та асистенти, а також дуже уважна адміністратор Уляна, яка зустрічає Вас зі щирою посмішкою. Хочеться подякувати справжньому професіоналу своєї справи лікарю Лесі Романівній, яка під час процесу гігієни та відбілювання все дуже доступно і покроково розказувала, що робить. В мене таке враження, що я сьогодні не у стоматологічній клініці побувала, а у СПА салоні. Тут дуже затишно, чистенько, грає гарна спокійна музика, одним словом релакс😍. Дякую Soprano за такий гарний і професійний прийом. Результатом я дуже задоволена💯

    Мар'яна Новак
    23.06.2019
  • Хочу подякувати стоматології Soprano за якісне безболісне лікування зубів та гігієну. В Soprano не так як у звичайній стоматології, немає відчуття лікарні, це затишний заклад, де запропонують каву та чай, очікування пройде затишним на м'якому дивані. Рекомендую Soprano, як сучасну, затишну і професійну стоматологію!

    Andrii Ortynskiy
    15.06.2019

    Клініка з сучасним обладнанням, атмосфера чудова, обслуговуючий персонал привітний, лікарі мега професійні і взагалі, всім рекомендую хоча б раз скористатися послугами. Вам сподобається.

    Kostyantin Trofimov
    07.06.2019
  • Дякую клініці “Soprano” за те, що в перше в житті не боюсь ходити до стоматологів. Однозначно рекомендую всім😊

    Zoriana Hruden
    07.06.2019
Читати інші

Ми в соціальних мережах

Підписуйтесь на наші аккаунти, стежте за вигідними пропозиціями і задавайте питання.

Ми завжди раді новим знайомствам! #sopranoclinic

3324
підписників
10138
підписників
Отримати консультацію
Запишіться Вже зараз на безкоштовний
огляд та консультацію
  • Найближчим часом з Вами зв'яжеться адміністратор і проконсультує Вас з умовами і вартості лікування, підбере лікаря і запише Вас на прийом;
  • Консультація триватиме всього 30-40 хвилин.
Image

Fatal error: Uncaught TypeError: fclose(): Argument #1 ($stream) must be of type resource, bool given in /var/www/ch4b70f67a/www/sopranodental.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php:2300 Stack trace: #0 /var/www/ch4b70f67a/www/sopranodental.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2300): fclose(false) #1 /var/www/ch4b70f67a/www/sopranodental.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php(2060): wp_cache_get_ob('<!DOCTYPE html>...') #2 [internal function]: wp_cache_ob_callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #3 /var/www/ch4b70f67a/www/sopranodental.com/wp-includes/functions.php(5219): ob_end_flush() #4 /var/www/ch4b70f67a/www/sopranodental.com/wp-includes/class-wp-hook.php(307): wp_ob_end_flush_all('') #5 /var/www/ch4b70f67a/www/sopranodental.com/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters('', Array) #6 /var/www/ch4b70f67a/www/sopranodental.com/wp-includes/plugin.php(474): WP_Hook->do_action(Array) #7 /var/www/ch4b70f67a/www/sopranodental.com/wp-includes/load.php(1100): do_action('shutdown') #8 [internal function]: shutdown_action_hook() #9 {main} thrown in /var/www/ch4b70f67a/www/sopranodental.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 2300